Home

Op deze dag kan je op het college echt de sfeer opsnuiven van hoe het er aan toe gaat op een doordeweekse schooldag. Mogelijk heeft u een dochter of zoon die binnenkort haar of zijn eerste stappen naar de humaniora zet. Misschien bent u zelf een oud-leerling van het college en denkt u met een vleugje nostalgie terug aan de tijd die u hebt doorgebracht op het college.

Wij willen echter graag met u vooruitblikken en u verwelkomen in een bruisende school. Leerkrachten, ouders en leerlingen die deel uitmaken van de leerlingenraad leiden u rond in de school; leerlingen zijn aan het werk in de wetenschapslokalen; koorleden van het Berchmans Jeugdkoor verzorgen een kort optreden in de collegekerk; op de speelplaats zijn er sporttornooien, enz.

De nieuwe vaklokalen Techniek, Plastische Opvoeding en ICT (het vroegere internaat) alsook de nieuwe mediatheek kan u bezoeken. Informatie over de inschrijvingsprocedure voor het schooljaar 2020-2021 kunt u ook op die dag verkrijgen.

Van 13.30u. tot 18.00u. bent u van harte welkom om Sint-Jan anno 2019 te leren kennen. Wie weet wordt het echt een vooruitblik naar nieuwe schoolervaringen voor uw dochter of zoon in het college voor het volgende schooljaar dat reeds wenkt.

opendeurdag121019.png