Op woensdag 24 februari komt de Vlaamse auteur, dichter en theaterschrijver Bart Moeyaert in de namiddag naar ons college. Hij zal er een lezing geven over zijn leven en werk.

Dit is een unieke kans om een van de meest gevierde Vlaamse schrijvers van de laatste decennia live aan het werk te horen.

bartmoeyaert

Op dit ogenblik werkt hij als artistiek directeur voor Frankfurt 2016, in opdracht van Het Nederlands Letterenfonds en  het Vlaams Fonds voor de Letteren. Wij zijn dus bijzonder vereerd dat hij in zijn drukke agenda tijd kon vinden om  de leerlingen van het eerste, tweede en derde jaar te laten horen hoe hij van jongste van zeven kinderen opgroeide tot verzamelaar van literatuurprijzen.

Wie ooit al de kans heeft gehad om hem aan het werk te horen, kan enkel beamen dat Bart Moeyaert niet enkel een groot auteur is, maar evenzeer een begenadigd verteller. Het belooft dus een bijzonder boeiende namiddag te worden.

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de brief voor de leerlingen van het eerste, tweede en derde jaar, of kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen dat je er op 13 januari bij kan zijn.