Handboeken 2017-2018

Wij werken reeds enkele jaren samen met de firma Iddink die volledig instaat voor de schoolboekenvoorziening.

Bestellen bij Iddink heeft de volgende voordelen:

  • de firma Iddink biedt u de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden uw bestelling te plaatsen via een gebruiksvriendelijke internetsite : www.iddink.be. Dit is trouwens ook de enige mogelijkheid om de boeken via Iddink te bestellen;

  • boeken kunnen zowel gehuurd als gekocht worden;

  • alle  werk- en handboeken worden in 1 pakket door een koerierdienst op het thuisadres of op het door u opgegeven alternatief afleveradres afgeleverd;

  • alle informatie over het pakket, de bezorging en de betaling kunt u vinden op www.iddink.be;

  • de firma Iddink biedt u ook de mogelijkheid om een betalingsregeling in termijnen af te sluiten.

Niettegenstaande Iddink een goede service biedt, bent u uiteraard nog steeds vrij in uw keuze waar u werk- en handboeken bestelt. U moet dan wel zelf de boekenlijst op de website van Iddink downloaden.

 

Hoe gaat alles concreet in zijn werk ?

Stappenplan

Om uw schoolboeken bij Iddink te bestellen, dient u een account op www.iddink.be/bestellen aan te maken.

Kies uiteraard de juiste lijst met handboeken of leermiddelen in functie van de optie waarvoor de leerling volgend schooljaar ingeschreven is.

Bestel zo snel mogelijk. Bij voorkeur vóór 5 juli 2017. Als u later bestelt, kan de firma Iddink niet garanderen dat u de boeken op tijd in uw bezit hebt.

 

Hoe bestelt u ?

Ga naar www.iddink.be/bestellen. Het enige dat u verder nodig hebt, is uw persoonlijk account en de schoolcode < J2TJZK76> van het Sint-Jan Berchmanscollege. U kunt uw persoonlijk account zelf aanmaken tijdens het bestellen. Indien u boeken van vorig jaar hebt ingeleverd via het boekovernamefonds van Iddink, gebruik dan het account dat u voor de overname van de boeken reeds aangemaakt hebt.

 

Betalen

U kunt betalen via overschrijving. De betaling volgt begint september. Mocht u in termijnen willen betalen, dan kunt u dit via de website regelen na ontvangst van de factuur.

 

Levering pakket

Als u op tijd hebt besteld, worden de boeken op uw thuis- of leveringsadres aangeboden. Dit gebeurt tussen maandag 31 juli en dinsdag 29 augustus 2017. Zodra uw bestelling onderweg is, ontvangt u e-mails over de status van de levering. Controleer uw pakket na ontvangst. Vergelijk bij ontvangst van het boekenpakket de ontvangen boeken met de bestelbon. Via www.iddink.be optie ‘klantenservice’ kunt u, indien nodig, een melding maken.

 

Contact/Meer informatie

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Op www.iddink.be vindt u een antwoord op uw vragen en kunt u een bericht naar Iddink verzenden. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar op werkdagen vanaf 8 tot 17 uur op het nummer 014 / 30 41 70.

Nieuw

Thumbnail Tijdens het Hemelvaartweekend trokken 80...
Op vrijdag 1 juni werd in aanwezigheid van...
Thumbnail Gespreksavond , dinsdag 8 mei om 20u
Thumbnail Het leek wel een moeilijke bevalling, net zoals...
No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.