Infomoment voor nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2022-2023

UPDATE: 20/01/2022

Schrijf alvast zaterdag 5 februari 2022 op in je agenda.

 

Kennismaken met SJB

Wanneer kunt u met ons kennismaken?

Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over SJB? Wil je graag bij ons naar school komen volgend jaar? Dan kan je op 5 februari 2022 met ons kennismaken zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Jammer genoeg mogen wij jullie nog niet ontvangen in ons prachtige gebouw en zal de kennismaking dus online verlopen.

 

 Wat bieden we aan op 5 februari?

We bieden verschillende mogelijkheden om informatie te verkrijgen:

  • Van 9.00u tot 16.00u zult u die dag verschillende sessies kunnen volgen. Door op de juiste link te klikken komt u in een sessie met twee leerkrachten terecht. Via de chat zult u vragen kunnen stellen.

  • Ook ouders van de ouderraad zullen die namiddag beschikbaar zijn via een link. Ouders voor ouders dus!

  • Verder vindt u op onze website ook enkele kennismakingsfilmpjes.

  • Ten slotte bieden we de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek aan te vragen met een leerkracht of directielid. In dit gesprek kunt u vragen stellen waarop u tijdens de online sessies nog geen antwoord hebt gekregen.

 

Hoe verloopt de dag?

Op zaterdag 5 februari zult u in het onderstaande overzicht links vinden waarop u eenvoudigweg kunt klikken om deel te nemen. We gebruiken Google Meet voor deze sessies. De links werken het best in de Chrome-browser.
De leerkrachten die de sessies begeleiden zullen u vervolgens binnenlaten in de sessie. Uw micro en camera zullen standaard uit staan.

Indien u nog concrete vragen hebt voor ons, dan kunt u via deze link (https://forms.gle/m1DL6fUtfFxahint5) aangeven dat u een afspraak met ons wil maken. In dit formulier laat u uw gegevens achter en dan contacteren wij u met een exact tijdstip en met een link. 

Hebt u nog vragen of is er iets niet duidelijk, dan kunt u de school contacteren via deze contactgegevens :

  • telefonisch: 02 512 03 70

  • via mail: 

    • Anne-Sophie De Decker (directeur): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    • Neal Harding (adjunct-directeur): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Overzicht en tijdstippen van de sessies

We organiseren de sessies minimum 2 keer. Zo kunt u zelf een programma samenstellen voor deze dag op basis van uw interesses.  

Overzicht en tijdstippen van de sessies 2022 02 05