Smartschool

Smartschool is een digitale schoolomgeving waarmee leerlingen, leerkrachten, ouders en directie met elkaar kunnen communiceren en gegevens uitwisselen.
Smartschool is bereikbaar via het webadres https://sint-jan-brussel.smartschool.be .

Leerlingen krijgen persoonlijke gebruikersgegevens om zich aan te melden op Smartschool. Ook elke ouder beschikt over een individuele account om het schoolleven, de schoolagenda, de tussentijdse resultaten en rapporten van hun zoon of dochter online mee op te volgen. Ook de schoolkalender kunnen ouders en leerlingen raadplegen via Smartschool.

De klastitularis, leerkrachten, directie en ouders kunnen met elkaar communiceren via een veilige en afgeschermde berichtenmodule binnen Smartschool.

Op de startpagina vinden ouders de taken en overhoringen van hun zoon of dochter die in de komende 7 dagen zijn aangekondigd. Zo hebben ouders altijd zicht op de taakplanning van hun kinderen. Details over de lesinhoud, opdrachten en de leerstof voor overhoringen zijn na le lezen in de digitale schoolagenda.

smartschool.jpg

Online lesmateriaal bij de vakken vinden ouders en leerlingen op Google Classroom: naar deze leeromgeving kunnen leerlingen meteen doorklikken vanuit Smartschool.

Als de leerkracht het resultaat van een overhoring of taak heeft besproken met de leerling, kan hij die publiceren in het digitale puntenboek in Smartschool. Vanaf dat moment kunnen ook de ouders de resultaten bekijken via Smartschool.

Via de Smartschool app ten slotte kunnen ouders en leerlingen desgewenst meteen geattendeerd worden op nieuwe informatie, berichten of resultaten.

Voor meer informatie kunt u de Smartschoolbeheerder van onze school contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Nieuw

Thumbnail Kennismaken met SJB  Kunt u de school ook...
Thumbnail   Wat valt er op In deze richting ligt de klemtoon...
Thumbnail   Wat valt er op In deze richting ligt de klemtoon...
Thumbnail       Wat valt er op In deze richting ligt de klemtoon op...