Crea-atelier

Zin in tekenen, schilderen, knippen, plakken, drukken, spuiten, spetten, spatten, snijden, inkten, drukken, kleien, ... 

Zit je thuis altijd te frutselen, te knippen, te plakken,... kortom ben jij een creatief persoon? Dan is het crea-atelier waarmee onze PO-leerkracht Robby Tack van start wil gaan  de plek voor jou om samen met andere kinderen beeldend aan de slag te gaan en op een speelse en creatieve manier begeleid te worden in je ontdekkingstocht naar kleur, vorm, materiaal,...Zulk een naschools atelier wil in geen geval een verlengstuk zijn van de PO-lessen op het college. In dit crea-atelier willen we vooral met andere en nieuwe materialen werken en technieken aan bod laten komen die minder haalbaar zijn met grote groepen.Indien leerlingen van het 1e, 2e of 3e jaar hiervoor interesse hebben moeten ze wel intekenen en ook regelmatig aan deze activiteit deelnemen.

crea atelier

Dit jaar zouden wij graag met het crea-atelier ook een bijdrage willen leveren voor het totaalproject in het kader van het themaprogramma dat het Berchmans Jeugdkoor wil brengen met liederen rond oorlog en vrede n.a.v. de eeuwherdenking van de Groote Oorlog (1914-1918).

Het crea-atelier gaat door op elke vrijdag tijdens de middagpauze van 12.00u tot 12u50. De leerlingen mogen hun lunchpakket meebrengen. 

Nieuw

Thumbnail Kennismaken met SJB  Kunt u de school ook...
Thumbnail   Wat valt er op In deze richting ligt de klemtoon...
Thumbnail   Wat valt er op In deze richting ligt de klemtoon...
Thumbnail       Wat valt er op In deze richting ligt de klemtoon op...