Crea-atelier

Op vrijdag 27 maart om 20u00 organiseert het college in samenwerking met de oud-leerlingenbond het Libenter+ concert. Tijdens deze concertavond zullen oud-leerlingen samen met andere muzikanten - Marieke Wils, harp / Liesbet Wils, dwarsfluit en Mona De Meyer, piano - Pieter Bogaert, piano en Johannes Bogaert, cello - Lorenzo Gatto, viool en Julien Libeer, piano - werken brengen van onder meer Ludwig von Beethoven, Sergej Rachmaninov, Frédéric Chopin, François-Joseph Naderman, Michail Glinka, Francesco Paolo Tosti, e.a.

Het Libenter+ fonds werd opgericht ter gelegenheid van het vertrek van de heer Peeters als algemeen directeur en kan aangesproken worden om diverse activiteiten van het college te ondersteunen. Met dit concert geven we oud-leerlingen met muzikale ambities een duwtje in de rug door hen de gelegenheid te bieden om samen met een gerenommeerde muzikant een concert te geven.

Na het concert zal de oud-leerlingenbond aan de oud-leerlingen en (oud-) leerkrachten een receptie aanbieden. Hiermee willen wij een tweede doelstelling van de avond realiseren: oud-leerlingen de gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten en aan netwerking te doen.

Maar ook de ouders met kinderen op het college die interesse hebben voor klassieke muziek, kunnen nog intekenen voor dit concert. De toegangskaarten voor dit concert kosten 8 euro. Indien u graag dit concert wil bijwonen, kunt u zich kaarten aanschaffen via het leerlingensecretariaat door het geld hiervoor mee te geven met uw zoon of dochter. Voor ouders met kinderen in het eerste en tweede jaar, willen wij ook de mogelijkheid bieden om na bestelling de kaarten te betalen via overschrijving. U ontvangt dan een overschrijvingsverzoek van zodra uw kind de kaarten in het leerlingensecretariaat besteld heeft. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag zullen wij u de kaarten bezorgen. De plaatsen voor dit concert zijn uiteraard beperkt. Er worden geen kaarten meer verkocht op de dag van het concert zelf.

 
libenter

Nieuw

Thumbnail Kennismaken met SJB  Kunt u de school ook...
Thumbnail   Wat valt er op In deze richting ligt de klemtoon...
Thumbnail   Wat valt er op In deze richting ligt de klemtoon...
Thumbnail       Wat valt er op In deze richting ligt de klemtoon op...